INTRO

Mijn hart ligt bij het fotograferen, het vastleggen van een prachtig plaatje, uniek persoon of een mooi moment. Al van jongs af aan is dit mijn grote passie! Droom je al enige tijd van een leuke reportage van jezelf, samen met je vriend/vriendin of van je familie/kids etc, alles is mogelijk! Ik ben in het bezit van een fotostudio, maar ook foto’s maken op locatie of bij u thuis is geen enkel probleem. Niet alleen voor fotografie van personen ben je bij mij aan het juiste adres maar ook het foto’s maken van producten, bedrijven en websites behoren tot mijn werkzaamheden.

DE FOTOSHOOT

Eerst zullen we samen de shoot doornemen en de door jou meegenomen outfits met accessoires samenstellen. Hierna starten we met de shoot. Ik zal tijdens deze shoot duidelijke instructies geven, het is dus helemaal geen probleem als je geen ervaring hebt.

FOTOBEWERKING

Een aantal van de gemaakte foto’s zullen een nabewerking krijgen met een persoonlijk tintje. Het bewerken/retoucheren van foto’s is een groot onderdeel van het fotograferen. Eventuele oneffenheden kunnen worden weggewerkt, maar ook kleuren, contrasten en de belichting van een foto kunnen worden aangepast. Deze details bij elkaar maken de foto uniek. Wanneer je zelf speciale wensen hebt voor het bewerken van een foto (zwart-wit, sepia, zwart-wit met kleureffecten etc.) dan is dit in overleg altijd mogelijk.

PRIJZEN

Ik werk met vaste prijzen. Dit betekend dat er één vast bedrag word gerekend voor een shoot.
Voor dat vaste bedrag worden alle gemaakte foto’s plus de foto’s met nabewerking geleverd op DVD.
(tenzij anders aangegeven) Alle foto’s worden altijd in hoogwaardige kwaliteit op DVD gezet.

AFDRUKKEN

Alle fotoshoots zijn exclusief afdrukken. Tegenwoordig word er heel veel digitaal gewerkt. Foto’s worden gebruikt op internet en social media netwerken en niet meer verwerkt in een tastbaar fotoalbum. Tegenwoordig kun je zelf erg makkelijk en met goede kwaliteit, foto’s bestellen bij online drukkers. Mocht de wens er zijn om via mij afdrukken, canvassen, posters e.d. te bestellen dan is die service mogelijk tegen een meerprijs. Mochten er vragen zijn of speciale wensen neem dan gerust contact met mij op. Zie voor mijn contactgegevens op de pagina ‘contact’.